De recente gebeurtenissen kunnen een grote invloed hebben op het functioneren van uw bedrijf, uw familiale situatie of het beheer van uw vermogen. Dat brengt onzekerheden met zich mee.
Heb ik het wel goed geregeld? Wat kan ik nog meer doen? Wie kan ik om advies vragen?

Wij helpen u graag op weg in deze onzekere tijd. Daarom bieden wij nu tijdelijk kosteloos een virtueel kennismakingsgesprek aan. Een kennismaking waarin u kunt toelichten wat uw specifieke vraag is en waarbij wij u vervolgens een eerste oplossingsrichting zullen geven. Wij geven in grote lijnen aan welke opties u kunt overwegen, wie u daarvoor nodig heeft en wat grofweg de financiële impact kan zijn.

Dit doen we telefonisch of via beeldgesprek op een moment dat het u uitkomt. Wij plannen voor dit gesprek tot een half uur in. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Besluit u om met ons in zee te gaan, dan informeren wij u uiteraard tijdig over onze voorwaarden.

U kunt in het formulier hieronder kort toelichten waar uw vraag over gaat en waar uw voorkeur naar uitgaat qua  dag en tijd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de kennismaking definitief te bevestigen.

Contact

Stuur ons een e-mail via info@advocaatballegeer.be en wij zullen
contact met u opnemen in verband met de noodzakelijke gegevens.

Opaallaan 115/b6,
1030 Brussel,
België
Map →

Tel: +32 2 309 73 66
Fax: +32 2 309 73 99
info@advocaatballegeer.be